Ārzemēs šo cepumu veidu mēdz dēvēt par tartēm, latviešu valodā tāda vārda gan nav un var sajukt ar torti. Tas ir kaut kas vidējs starp pīrāgu un plātsmaizi.
Nepieciešams:
Kārtaino mīklu izrullē kvadrāta formā, kas ir mazliet lielāka par veidni, kurā ceps pīrāgu. Cepamformu ietauko un izkaisa ar miltiem. Tajā ieklāj izrullēto mīklu, maliņas visapkārt apgriež, lai tās nekarātos pāri formas malām.
Krēmsieru liek bļodā, pievieno olas, rīvētu cieto sieru un sasmalcinātus ķiplokus. Visu samaisaa kopā viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Iegūto masu izlej uz kārtainās mīklas formā un izlīdzina.
Ķirštomātus un olīvas pārgriež uz pusēm un izkārto pa visu plātsmaises virsmu ar griezto vietu uz augšu. Zaļumus sakapā un izbārsta pa virsu. Sagatavoto plātsmaizi liek cepeškrāsnī, kura sakarsēta līdz 180°C temperatūrai, un cep 30–40 minūtes, kamēr virsiņa zeltaina un olu masa sarecējusi. Ēd siltu kopā ar lapu salātiem vai aukstu. Gluži kā picu.