Liellopu un cūkas gaļas kotletes
Nepieciešams
300 g liesas liellopu gaļas
100...
Šis noteikti ir vasaras cienīgs ēdiens, kas vislabāk garšo ar tikko nogatavojušamies tomātiem, pamatīgām baklažānu šķēlēm un sātīgu siera kārtu.
Nepieciešams:
Cepamo trauku ieziež ar olīveļļu. Baklažānus sagriež 5 mm biezās šķēlēs un ierīvē ar sāli.
Tomātus sagriež 5 mm biezās šķēlēs.
Cepamajā traukā liek baklažāna šķēli, tomāta šķēli un tad siera šķēli. Turpina tādā pat secībā likt visu kārtu pa kārtai.
Virspusi pārkaisa ar Vidusjūras garšvielām, sāli un apslaka ar olīveļļu.
Liek cepties 200 °C temperatūrā 30–35 minūtes, līdz siers virspusē apbrūnējis.