Tomātu un baklažānu sacepums ar sieru Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Šis noteikti ir vasaras cienīgs ēdiens, kas vislabāk garšo ar tikko nogatavojušamies tomātiem, pamatīgām baklažānu šķēlēm un sātīgu siera kārtu.

Nepieciešams:

  • 1 baklažāns,
  • 4 tomāti,
  • Vidusjūras garšvielas,
  • sāls pēc garšas,
  • 2 mocarellas sieri,
  • olīveļļa.

Gatavošana:

1

Cepamo trauku ieziež ar olīveļļu. Baklažānus sagriež 5 mm biezās šķēlēs un ierīvē ar sāli.

2

Tomātus sagriež 5 mm biezās šķēlēs.

3

Cepamajā traukā liek baklažāna šķēli, tomāta šķēli un tad siera šķēli. Turpina tādā pat secībā likt visu kārtu pa kārtai.

4

Virspusi pārkaisa ar Vidusjūras garšvielām, sāli un apslaka ar olīveļļu.

5

Liek cepties 200 °C temperatūrā 30–35 minūtes, līdz siers virspusē apbrūnējis.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Sacepumi