Tortilja ar malto gaļu un dārzeņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg maltās gaļas,
  • 1 sīpols,
  • 1 kārba sarkano pupiņu čili mērcē,
  • 1 kārba konservētas kukurūzas,
  • tomātu mērce,
  • 2 nelielas paprikas,
  • 3 nelieli tomāti,
  • 6 tortiljas,
  • čili garšviela,
  • sāls,
  • pipari.





Gatavošana:

1

Apcep malto gaļu ar sasmalcinātiem sīpoliem un garšvielām. Kad tā ir gandrīz gatava, pievieno pupiņas, kukurūzu, pieliek tomātu mērci.

2

Sagriež papriku un tomātus.

3

Tortiljas pārklāj ar tomātu mērci, uzliek sagatavoto malto gaļu, tomātus un papriku.

4

Katru tortilju aiztin un visas liek cepeškrāsnī krāsnī 170 grādu temperatūrā nedaudz apcepties – apmēram 5–10 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Gaļas uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...