Turku zirņi ar vistu kājiņām un tomātiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 600 g konservēti turku zirņi,
  • 6 vistu kājiņas,
  • 600 g konservētu tomātu ar čili,
  • 400 g ķirštomātu,
  • 2 sīpoli,
  • 2– 3ķiploka daivas,
  • 1 ēdamkarote medus,
  • sāls, pipari, taukvielas cepšanai – pēc vajadzības.

Gatavošana:

1

Pannā sakarsētās taukvielās apcep brūnas ar sāli un pipariem pārkaisītas vistu kājiņas, un tad tās no pannas pārvieto cepamajā traukā.

2

Pannā apmaisot sacep mīkstus sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus. Pievieno medu, pārlej konservētos tomātus ar čili, uzkarsē un iemaisa notecinātus turku zirņus. Tad pievieno ķirštomātus un visu liek cepamajā traukā pie apceptajām vistu kājiņām.

3

Cep 25–30 minūtes līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni