Turku zirņu un tunča salāti Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 200 g rukolas,
  • 2 kārbas konservēta tunča savā sulā,
  • 1 sarkanai sīpols,
  • 400 g konservētu turku zirņu,
  • 1 garais gurķis,
  • 3 tomāti,
  • sauja saulē kaltētu tomātu,
  • kaperi pēc garšas (var aizstāt ar marinētiem gurķiem),
  • pus citrons,
  • pus tējkarote cukura,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Sīpolu sagriež smalkos gabaliņos, apslaka ar citronu sulu, pievieno sāli, cukuru un samaisa. Atstāj uz dažām minūtēm iemarinēties.

2

Pievieno sīpoliem tunci, pārlej ar eļļu un sakapātiem saulē kaltētiem tomātiem un kaperiem.

3

Salātu bļodā izkārto rukolu, pievieno turku zirņus, sagrieztus tomātus un gurķi.

4

Pievieno tunča masu un viegli iecilā salātus. Pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Zivju un jūras produktu

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...