Tvaicēta vistas fileja ar dārzeņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Vistas fileja noteikti ir viens no ikdienā biežāk gatavotajiem ēdieniem, un arī šajā ziņā ēdienkarti var dažādot, liekot lietā tvaicējamo katlu vai parasto katlu ar sietiņu. Veselīga, sātīga un citādāka maltīte garantēta!

Nepieciešams:

  • garšaugi – pēc izvēles,
  • 500 g dārzeņu pēc izvēles – brokoļi, burkāni, kartupeļi, ziedkāposti, zaļie zirnīši utt.,
  • 2 vistas filejas,
  • sāls – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Sagatavo visus dārzeņus – nomazgā, nomizo, ja nepieciešams, sagriež mazākos gabalos vai rozetēs.

2

Katlā uzvāra ūdeni un virs tā novieto sietu. Svarīgi, lai ūdens nepieskaras sietam.

3

Sietā liek dārzeņus, tiem virsū – vāku un sautē 10 minūtes.

4

Tad starp dārzeņiem ieliek nomazgātu vistas fileju – var likt gan veselu, gan mazākos gabalos sagrieztu. Pārkaisa ar garšvielām, uzliek vāku un sautē vismaz 10 minūtes.

5

Ēdienu pasniedz siltu, ja nepieciešams, pievieno vēl sāli un garšvielas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...