

Grūbu putra ar šampinjoniem, zaļajiem zirnīšiem un papriku

Lēcu kotletes 

Dārzeņu sautējums pie gaļas vai zivs 

Makaroni ar baklažāniem tomātu mērcē 

Risoto ar sparģeļiem un fenheli 

Ar ķirštomātiem un sieru pildīti šampinjoni 

Uz iesma cepti dārzeņi ar avokado mērci 

Cukīni nūdeles ar ķirštomātiem un fetu 

Kabaču un konservētas kukurūzas plācenīši 

Kartupeļu biezenis ar spinātiem 

Cepeškrāsnī cepti dārzeņi 

Kartupeļu čipsi uz iesmiņiem 

Kartupeļu pankūkas ar sieru 

Cepti jaunie kartupeļi ar sīpoliem 

Jaunie kartupeļi ar sieru 

Vārīti jaunie kartupeļi ar sviestu, dillēm un ķiplokiem 

Cepeškrāsnī cepti jaunie kartupeļi 

Kraukšķīgie kabaču salmiņi ar jogurta mērci 

Bērnības klasika – burkānu un zaļo zirnīšu sautējums 

Ziedkāpostu un tomātu sacepums 

Cepta paprika ar siera un valriekstu pildījumu 

Ceptas baklažānu pusītes ar mocarellu un tomātiem 

Brokoļu un siera sacepums 

Cūku pupas zemnieku gaumē 

Cūku pupas ar bekonu un sīpoliem 

Sviestā cepti apvārīti kāposti 

Ratatujs, tradicionālais franču dārzeņu sautējums 

Ķirbju lazanja 

Medū un apelsīnu sulā glazēti burkāni 

Krāsnī cepti kartupeļi 

Ziemassvētku noskaņās cepti sakņu dārzeņi 

Kartupeļu sacepums ar rozmarīnu 

Sīpolu sacepums 

Krēmīgais risoto ar ķirbi 

Garšaugu eļļā ceptas ķirbju šķēles 

Veģetārie kāpostu tīteņi 

Glazēti jaunie kartupeļi 

Klasiskais risoto ar dārzeņiem 

Polenta ar ceptām sēnēm 

Jaunie kartupeļi folijā 

Kraukšķīgi jaunie kartupeļi ar rozmarīnu un ķiplokiem 

Ātrais kabaču sacepums ar parmezānu 

Ar šampinjoniem un kuskusu pildīta paprika 

Kartupeļu biezenis ar spinātiem 

Kartupeļu biezeņa kroketes 

Ziedkāpostu biezenis 

Saldo kartupeļu biezenis 

Apelsīnu sulā sutināti kāposti 

Paelja 3 gardās receptēs 

Kartupeļu vēdeklīši ar ķiploku sviestu un rozmarīnu 

Sviestā cepti ziedkāposti ar kariju 

Ar risoto pildīts ķirbis 

Cepeškrāsnī terijaki mērcē grilēti dārzeņi 

Kvinojas un biešu plācenīši 

Krāsnī ceptas jaunās bietes ar zilo sieru 

Krēmīgais biešu risoto 

Karijā cepti ķirbji 

Medū cepti burkāni 

Apvārīti un krāsnī ar citronu un garšaugiem cepti kartupeļi 

Gardais rudens sakņu sautējums 

«Hercogienes kartupeļi» 

Ar dārzeņiem un rīsiem pildīti tomāti 

Fenheļa–puravu sacepums 

Fenheļa biezenis ar zaļumiem 

Krāsnī cepti kraukšķīgie kartupeļi 

Kraukšķīgie sakņaugu plācenīši 

Karamelizēti burkāni ar sezama sēklām 

Pildīti saldie kartupeļi ar bekonu 

Veselīgā pupiņu–burkānu mērce 

Sātīgais kartupeļu sacepums ar sieru un ķiplokiem 

Gruboto ar ķirbi un zaļajiem zirnīšiem 

Frī kartupeļi 

Gailenes ar krējuma mērci 

Kabaču, tomātu un baklažānu ratatujs 

Kabaču pankūkas ar sieru 

Makaroni ar kazas siera mērci un karamelizētu papriku 

Grūbas ar diļļu pesto un piedevām 

Citāds biešu risoto 

Turku zirņu humuss ar avokado 

Turku zirņu un sīpolu falafeļa burgers 

Biešu risoto 

Ķirbju zupa 

Biešu salāti 

Grūbu un tomātu sautējums 

Makaronu sacepums ar ķirbju biezeni 

Ceptas olas ar dārzeņiem 

Gatavojam humusu paši, 6 lieliskas receptes! 

Sulīgie grilētas paprikas salāti 

Siera un tomātu sāļais pīrāgs 

Marinētas mocarella bumbiņas 

Cepts pārpalikušais Jāņu siers 

Grilētu dārzeņu asorti 

Fenheļa–puravu sacepums 

Fenheļa biezenis ar zaļumiem 

Svaigie pavasara salāti ar dārzeņiem 

Kartupeļu salāti ar pākšu pupiņām un olīvām 

Spinātu un šampinjonu salāti 

Kuskusa salāti ar gurķi un fetas sieru 

Tvaicēti brokoļi ar siera mērci 

Apvārīti un pēc tam tvaicēti rīsi 

Sulīgais tomātu risoto 

Ar bulguru pildīti cepti cukini 

Ķirbju plovs 

Burkānu pankūkas ar dzērveņu mērci 

Grūbu salāti ar dārzeņiem un āboliem 

Sarkano kāpostu un biešu salāti ar ķirbju sēklām 

Sviesta pupiņas ar papriku un sezama sēkliņām 

Krāsnī cepti kartupeļi ar sieru un piedevām 

Ķirbju ņoki 

Siltie burkānu salāti 

Kabaču «muciņas» 

Cepti panēti ziedkāposti 

Kabaču kārtojums 

Kartupeļu sacepums ar sēnēm 

Jauno bietīšu un lēcu salāti 

Grilētu dārzeņu salāti ar fetu 

Grilēta bumbiera un kazas siera salāti 

Kartupeļu salāti ar ķirbju sēklu eļļas mērci 

Ar olu kulteni pildīti tomāti 

Uz iesmiņa grilēti dārzeņi 

Makaroni «Norma» ar divēji gatavotiem baklažāniem 

Cepeškrāsnī cepti dārzeņi ar šampinjoniem 

Tomātu plātsmaize 

Tomāti ar mocarelas sieru, riekstiem un «Balzamiko» mērci 

Cepti šampinjoni ar čorizo un sieru 
