Cepeškrāsnī cepti dārzeņi ar jogurta mērci Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1–2 batātes,
  • 2–4 burkāni,
  • sāls, pipari pēc garšas,
  • nedaudz olīveļļas.

Mērcei:

  • 200 ml bezpiedevu jogurta (8%),
  • 1 ķiploka daiviņa,
  • 1 tējkarote Vidusjūras garšvielu,
  • sāls, pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Batātes un burkānus sagriež stienīšos vai šķēlēs un novieto uz cepamās plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs. Apsmidzina ar eļļu, pārkaisa ar sāli un pipariem.

2

Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep 20–30 minūtes, līdz dārzeņi ir izcepušies.

3

Ķiploka daiviņu nomizo, izspiež caur ķiplokspiedi, iemaisa jogurtā kopā ar sāli, pipariem un Vidusjūras garšvielām. Pasniedz pie izceptajiem dārzeņiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Pamatēdieni, Veģetāri