Grūbu putra ar šampinjoniem, zaļajiem zirnīšiem un papriku Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 glāze grūbu,
  • 2 glāzes buljona (sakņu, sēņu vai vistas),
  • 400 g šampinjonu,
  • 2 sīpoli,
  • 1 paprika,
  • pusglāze saldētu zaļo zirnīšu,
  • 100 ml saldā krējuma,
  • taukvielas cepšanai,
  • sāls – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Nomērcētas grūbas apcep nelielā daudzumā taukvielu – vēlams sviestā, tad sautē uz nelielas uguns, lejot pa daļām klāt buljonu un apmaisot laiku pa laikam. Sutina, līdz grūbas ir mīkstas, ievieto cepamajā traukā.

2

Uz pannas apcep sīpolu, sēnes, pielej saldo krējumu, pasautē 5 minūtes.

3

Sajauc ar gatavām grūbām, pieliek zaļos zirnīšus un strēmelēs sagrieztu papriku, ievieto līdz 190 °C sakarsētā cepeškrāsnī un cep 15–20 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Veģetāri