Vārīti jaunie kartupeļi ar sviestu, dillēm un ķiplokiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg jauno kartupeļu,
  • 100 g sviesta,
  • 1 saišķītis diļļu,
  • 2–3 ķiploka daiviņas,
  • sāls pēc garšas.

Gatavošana:

1

Kartupeļus nomazgā, liek verdošā viegli sālītā ūdenī un vāra gatavus. Pa to laiku sasmalcina dilles, nomizo un sakapā ķiplokus.

2

Kad kartupeļi gatavi, tos nokāš, katliņā liek sviestu, pieber dilles un ķiploku, uzliek vāku un katlu kārtīgi sakrata tā. Tad visu atstāj vēl piecas minūtes ievilkties.

3

Pasniedz, pārlejot ar katlā satecējušo sviestu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Pamatēdieni, Veģetāri

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...