Slinkie kāpostu tīteņi
Nepieciešams
500 g maltās gaļas
300 g...
No pelmeņu vai vareņiku gatavošanas esat izvairījušies, jo cepti tie ir pārāk neveselīgi, bet vārītie šķiet pārāk ūdeņaini? Tvaicēšana noteikti ir zelta vidusceļš, jo šādi pagatavoti, tie būs noteikti veselīgāki, kā arī garšos pavisam citādāk.
Nepieciešams:
Katlā uzvāra ūdeni un virs tā novieto sietu. Svarīgi, lai ūdens nepieskaras sietam.
Sietā liek pelmeņus, tiem virsū – vāku un sautē 10–15 minūtes.
Pasniedz siltus ar izvēlētajām piedevām. Šādi pagatavoti pelmeņi vai vareņiki būs izcili – pildījums nebūs ūdeņains, mīkla nebūs pārcepta un cieta, turklāt nebūs izmantota ne pile taukvielu, līdz ar to šādi pagatavotus šķietami neveselīgos pusfabrikātus var gatavot arī biežāk.