
Garneles kokosriekstu un ķiploku mērcē 
Nepieciešams
500 g garneļu (notīrītu, bez astes)...
Nepieciešams:
Mīklas plāksnītes izņemiet no saldētavas, nolieciet katru atsevišķi un atlaidiniet. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 175 grādu temperatūrai.
Mocarellas sieru sagrieziet ripiņās. Ķirštomātiem apakšējo daļu viegli iegrieziet krustiņā. Ar vidēja izmēra glāzi no mīklas izspiediet aplīšus.
Uz aplīšiem kārtojiet siera ripiņas kā ziedlapiņas un vidū lieciet ķirštomātu ar iegriezuma vietu augšā. Pārkaisiet ar garšvielām pēc savas izvēles un lieciet cepties cepeškrāsnī līdz mīkla ir zeltaini brūna, tā būs aptuveni 15–20 minūtes.
Izceptas siera uzkodas rotājiet ar svaigām bazilika lapiņām.