Valdorfa salāti ar žāvētu vistu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Šī recepte lieliski pierāda, ka āboli ļoti labi garšo arī sāļās variācijās, šajā gadījumā – salātos. Tie noteikti ir izmēģināšanas vērti!

Nepieciešams:

  • 2 āboli,
  • 2 seleriju kāti,
  • 100 g vīnogu bez kauliņiem,
  • sauja valriekstu,
  • 300 g žāvētas vistas,
  • majonēze vai jogurts pēc izvēles,
  • 1 ēdamkarote citronu sulas,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Āboliem izņem serdes un ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos. Seleriju kātiem novelk mizu, un tos sagriež šķēlēs. Abus samaisa kopā, piejauc veselas vīnogas, sasmalcinātus valriekstus un mazos gabaliņos sagrieztu žāvētas vistas gaļu.

2

Atsevišķā bļodiņā majonēzi vai jogurtu sajauc ar citronu sulu, sāli, pipariem. Mērci iecilā salātos un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Gaļas salāti

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...