Sīpolu un seleriju kātu sīki sagriež un uz pannas olīveļļā viegli apcep, pieliek tomātus, kumīnu, paprikas pulveri, majorānu, raudeni. Pasautē, līdz sāk izdalīties garšvielu aromāti, noņem no pavarda, ļauj nedaudz atdzist.
Bekonu ļoti smalki sagriež (pāris šķēles var atstāt nesagrieztas un nolikt malā), kopā ar malto gaļu liek bļodā, pievieno olas, rīvmaizi, sinepes, kaperus un pannas saturu. Pēc garšas piemet sāli un piparus, visu samīca, «atsit», sadala divās daļās un izveido kukulīšus, kurus novieto cepamajā traukā vai plātī.
Ievieto līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep apmēram 40 minūtes. Pēc 20 minūtēm, ja ir atliktas bekona šķēles, ar tām pārklāj kukulīšus un turpina cept.
Pēc izcepšanas izņem no cepeškrāsns, pārklāj ar folijas loksni un ļauj 10 minūtes nostāvēties. Pasniedz, sagrieztu šķēlēs, gan kopā ar siltajiem ēdieniem – kartupeļiem, mērci u. c. piedevām, gan aukstajā galdā.