Nepieciešams:
Sīpolu nomizo, sagriež smalkos gabaliņos un apcep uz pannas līdz caurspīdīgumam. Burkānus nomizo, sarīvē, pievieno sīpoliem un kādu brīdi pacep. Smalkos gabaliņos sagriež papriku un arī pievieno pannas saturam, strauji apcepot.
Lielā bļodā liek malto gaļu, iesit olu, pieber rīvmaizi, garšvielas un apceptos dārzeņus. Ar rokām visu kārtīgi izmīca, lai iegūt viendabīgu masu. To pilda ar sviestu vai eļļu ietaukotā kēksa formā līdz pusei, tad vidū saliek mazākos gabalos sagrieztu mocarella sieru un tad virsū liek atlikušo gaļas masu, veidojot klaipiņam līdzīgu formu.
Pagatavo glazūru, mazā bļodiņā sajaucot medu ar soju un tomātu mērci. Ar to apsmērē gaļas klaipiņu formā. Cep cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā aptuveni 45 minūtes, līdz virskārta ir karamelizējusies.