Riekstu ķirbis ar divu veidu sieriem
Nepieciešams
1 neliels riekstu ķirbis
olīveļļa
dažas...
Nepieciešams:
Gaļu sadala gabaliņos, dārzeņus notīra – kurus nepieciešams, nomizo, tad nomazgā, sagriež šķēlēs vai citādi sasmalcina.
Atsevišķā katliņā pagatavo nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma.
Uz pannas sakarsētā eļļā apcep vistu, līdz tā gatava un noliek malā.
Tad uz pannas liek puravus, burkānus, nedaudz apcep, pievieno cukīni un pēc brīža tomātus, cep, kamēr gatavi, īsi pirms gatavības ievienojot sasmalcinātus ķiplokus.
Dārzeņiem pannā pievieno vistu, nūdeles, terijaki mērci (puspudelīte ir 125 ml), visu vēl dažas minūtes pacep, līdz gatavs. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sezama sēkliņām.