Vista ar rīsu nūdelēm terijaki mērcē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g vistas filejas,
  • 400–500 g nūdeļu,
  • 1 puravs,
  • 1 burkāns,
  • 1 cukīni,
  • 1 tomāts,
  • dažas pupiņu pākstis (var izmantot saldētas vai konservētas),
  • 1–2 ķiploka daiviņas,
  • puspudelīte terijaki mērces (nopērkama veikalos),
  • nedaudz eļļas cepšanai,
  • nedaudz sezama sēkliņu pārkaisīšanai.

Gatavošana:

1

Gaļu sadala gabaliņos, dārzeņus notīra – kurus nepieciešams, nomizo, tad nomazgā, sagriež šķēlēs vai citādi sasmalcina.

2

Atsevišķā katliņā pagatavo nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma.

3

Uz pannas sakarsētā eļļā apcep vistu, līdz tā gatava un noliek malā.

4

Tad uz pannas liek puravus, burkānus, nedaudz apcep, pievieno cukīni un pēc brīža tomātus, cep, kamēr gatavi, īsi pirms gatavības ievienojot sasmalcinātus ķiplokus.

5

Dārzeņiem pannā pievieno vistu, nūdeles, terijaki mērci (puspudelīte ir 125 ml), visu vēl dažas minūtes pacep, līdz gatavs. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sezama sēkliņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni