Vīna mērcē cepta vista ar ķirštomātiem un olīvām
Nepieciešams
4–5 vistu kājas
250 g ķirštomātu...
Nepieciešams:
Vistas fileju, papriku bez sēklotnes un nomizotus burkānus sagriež vienāda lieluma gabalos. Sīpolus nomizo, sakapā. Ķiploku daivas nomizo, sarīvē.
Sīpolus cep uz vidējas uguns, ik pa laikam apmaisot, līdz tie ir kļuvuši mīksti. Pievieno burkānus, vistu un turpina cept. Kad vistas gabaliņi jau nedaudz apbrūninājušies, pievieno un apcep arī papriku.
Visbeidzot iemaisa ķiplokus, visu pārlej ar «Tikka Masala» mērci un saldo krējumu, izmaisa, uzvāra un uz lēnas uguns vāra 2−3 minūtes. Pasniedz kopā ar rīsiem.