Vista indiešu gaumē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 250 g vistas filejas,
  • 1 burciņa (480 g) «Rimi» mērces «Tikka Masala»,
  • 100 ml saldā krējuma,
  • 2−3 sīpoli,
  • 2 burkāni,
  • 1 paprika,
  • 2−3 ķiploka daiviņas,
  • eļļa cepšanai,
  • sāls, pipari – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Vistas fileju, papriku bez sēklotnes un nomizotus burkānus sagriež vienāda lieluma gabalos. Sīpolus nomizo, sakapā. Ķiploku daivas nomizo, sarīvē.

2

Sīpolus cep uz vidējas uguns, ik pa laikam apmaisot, līdz tie ir kļuvuši mīksti. Pievieno burkānus, vistu un turpina cept. Kad vistas gabaliņi jau nedaudz apbrūninājušies, pievieno un apcep arī papriku.

3

Visbeidzot iemaisa ķiplokus, visu pārlej ar «Tikka Masala» mērci un saldo krējumu, izmaisa, uzvāra un uz lēnas uguns vāra 2−3 minūtes. Pasniedz kopā ar rīsiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...