Vistas fileja ar pesto un mozarella sieru Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Liene Brunzete, www.lienegatavo.lv
Vērtējums:

Pagatavošanas pamatmetode – paņem cepamā papīra loksni (tik lielu, lai tur varētu pilnībā ietīt vistas fileju), pārloka uz pusēm, tad atloka vaļā un liek iekšā vistas fileju ar tai paredzēto pildījumu. Pildījumu vajag likt nevis vidū, bet aiz tās līnijas, kas redzama, pārlokot cepamo papīru uz pusēm. Papīru vislabāk locīt uz leju, lai tas cepšanās laikā nenāk vaļā. Cep 200 grādos 20 -  25 min.

Nepieciešams:

  • 1 vistas fileja
  • 2- 3 šķēles svaiga tomāta
  • 1- 2 ēd. k. bazilika pesto
  • 100- 150 g šampinjoni
  • 3 mozerella siera šķēles
  • Sāls, pipari- pēc garšas.

Gatavošana:

1

Šampinjonus sagriež 4 daļās. Pārber ar nedaudz sāli un pipariem. Tad liek virsū vistas fileju (ja vēlas var vēlreiz pārbērt ar sāli un pipariem). Vistas filejai virsū liek pesto, tad tomātu un sieru. Satin cepamā papīra paciņu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...