Vistas fileja ar šampinjoniem un dārzeņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 2 vidējas vistas filejas,
  • 100 g šampinjonu,
  • 2 vidēji burkāni,
  • 1 puravs,
  • 200 ml saldā krējuma,
  • garšviela vistas ēdieniem,
  • sāls,
  • pipari,
  • čili pulveris.

Gatavošana:

1

Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos, apcep uzkarsētā eļļā, pievienojot garšvielu vistas gaļai.

2

Kad fileja apcepusies, tai pievieno sagrieztus šampinjonus, sarīvētus burkānus un sasmalcinātu puravu. Cep, kamēr šķidrums iztvaikojis.

3

Tad, karsējot uz mazas uguns, pievieno saldo krējumu, sāli, piparus un, ja vēlas pikantāku, var pievienot čili pulveri – uz naža gala.

4

Pasniedz kopā ar vārītiem makaroniem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Makaroni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...