Vistas fileja ar spinātu pildījumu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (4 porcijas):

  • 4 vistas filejas,
  • 200 g spinātu,
  • 100 g fetas siers,
  • sāls pēc garšas,
  • malti pipari,
  • eļļa cepšanai.

Gatavošana:

1

Vistas filejās iegriež vidu, lai būtu kur likt pildījumu. Gaļu no visām pusēm apkaisa ar sāli un pipariem.

2

Sausā pannā liek spinātus, aplej nedaudz ar ūdeni un ļauj tiem saplakt.

3

Bļodā liek spinātus bez šķidruma, pievieno sadrupinātu fetas sieru, garšvielas un rūpīgi samaisa. Masu pilda vistas filejas vidū, ar koka irbulīšiem aiztaisa ciet caurumu, lai pildījums neizkrīt.

4

Sakarsē pannu ar eļļu un vistas fileju no abām pusēm apcep zeltaini brūnu.

5

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 °C temperatūrai. Apceptās filejas liek kādā cepamajā traukā, apklāj ar foliju un cep vēl 15–20 minūtes, lai gaļa izcepas gatava arī vidusdaļā.

6

Pasniedz ar svaigiem salātiem vai piedevām pēc izvēles.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Gaļas uzkodas, Pamatēdieni, Gaļas ēdieni