Baltmaizes pīrāgs ar sēnēm un sieru
Nepieciešams:
1 kukulītis baltmaizes,
350 g šampinjonu,...
Nepieciešams (4 porcijas):
Vistas filejās iegriež vidu, lai būtu kur likt pildījumu. Gaļu no visām pusēm apkaisa ar sāli un pipariem.
Sausā pannā liek spinātus, aplej nedaudz ar ūdeni un ļauj tiem saplakt.
Bļodā liek spinātus bez šķidruma, pievieno sadrupinātu fetas sieru, garšvielas un rūpīgi samaisa. Masu pilda vistas filejas vidū, ar koka irbulīšiem aiztaisa ciet caurumu, lai pildījums neizkrīt.
Sakarsē pannu ar eļļu un vistas fileju no abām pusēm apcep zeltaini brūnu.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 °C temperatūrai. Apceptās filejas liek kādā cepamajā traukā, apklāj ar foliju un cep vēl 15–20 minūtes, lai gaļa izcepas gatava arī vidusdaļā.
Pasniedz ar svaigiem salātiem vai piedevām pēc izvēles.