Vistas fileja ar zilo sieru, olīvām un vīnogām   Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

 Nepieciešams:

  • 2–3ēdamkarotesolīveļļas,
  • sāls unpipari pēc garšas,
  • 4 nelieli vistas filejas gabaliņi,
  • 80 gzilā siera,
  • sauja melno olīvu,
  • sauja vīnogu.

 

Gatavošana:

1

Sajauc eļļu ar sāli un pipariem, ar to apsmērē katru vistas filejas gabaliņu un pēc tam kārto uz cepampannas, uz kuras uzklāts cepamais papīrs, kurš nedaudz ietaukots ar olīveļļu. Pēc tam uz katra vistas filejas gabaliņa virsū liek gabaliņu zilā siera (apmēram 20 g) un pārkaisa ar vīnogām un olīvām, kuras sagrieztas uz pusēm.

2

Liek cepeškrāsnī, kura sakarsēta līdz 200°C temperatūrai, un cep apmēram 20 minūtes.

3

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigiem zaļumiem pēc izvēles.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni