Vistas fileja ingvera marinādē Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: «Dansukker»
Vērtējums:

Nepieciešams (4–6 porcijām):

  • 4 gabaliņi vistas filejas,
  • 6 ēdamkarotes «Dansukker» tumšā cukura sīrupa,
  • 2 ēdamkarotes svaiga sarīvēta ingvera,
  • 2 sasmalcinātas ķiploku daiviņas,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Katliņā uzkarsē sīrupu, pievieno sāli, piparus, ingveru un ķiplokus.

2

Ar pagatavoto glazūru pārklāj vistas fileju un marinē 1 stundu.

3

Tad gaļu pannā uz vidējas uguns no abām pusēm apbrūnina, pārliek cepešpannā un turpina cept cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā aptuveni 12 minūtes, līdz gatava.

4

Pasniedz kopā ar kartupeļu biezeni.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Gaļas uzkodas, Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...