Vistas filejas bumbiņas ar papriku Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • vairākas dzeltenas un sarkanas paprikas,
  • 2 ēdamkarotes svaigas citrona sulas,
  • 1 ēdamkarote koriandra sēklu,
  • 90 g rīvmaizes vai baltmaizes maizes drupaču,
  • 900 g vistas filejas,
  • saišķis zaļumu – lociņi, pētersīļu lapiņas u.tml.,
  • 2–3 ēdamkarotes saldās čili mērces,
  • milti pēc vajadzības,
  • eļļa cepšanai.

Gatavošana:

1

Vistas fileju samaļ gaļasmašīnā vai virtuves kombainā. Zaļumus sīki sasmalcina. Paprikām izņem sēklas, tās sagriež uz iesma spraužamos gabalos.

2

Bļodā samaisa malto vistas gaļu un rīvmaizi, pievieno sasmalcinātos zaļumus (nedaudz atstāj pārkaisīšanai), koriandra sēklas, čili mērci un citronu sulu, visu labi samaisa. Ja no masas grūti izveidot bumbiņas, tajā rūpīgi iemaisa nedaudz miltu.

3

Ar mitrām rokām izveido vienāda lieluma bumbiņas. Tās pamīšus ar paprikas gabaliem sprauž uz koka iesmiem.

4

Lielā pannā sakarsē eļļu un cep zem vāka vidējā siltumā 30 minūtes, cepšanas vidū apgriežot uz otru pusi. Beigās uz 10 minūtēm bez vāka ievieto cepeškrāsnī, lai apbrūnētu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...