Vistas filejas vēdeklis ar cauraudzi un sieru Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • vistas filejas,
  • cauraudža vai bekona šķēles,
  • marinēti peperoni pipari,
  • rīvēts siers,
  • malti pipari un sāls pēc garšas,
  • nedaudz olīveļļas.

Gatavošana:

1

Cauraudzi sagriež šķēlēs. Sieru sarīvē uz rīves. Peperoni piparus gareniski pārgriež uz pusēm un tās – vēlreiz uz pusēm.

2

Vistas filejas noskalo, nosusina papīra dvielī. Katrā filejā izdara vairākus šķērseniskus iegriezumus – ik pēc1–1,5 cm un paralēli citu citam. Šādi sagatavotas filejas liek cepamajā trakā, kas iesmērēts ar olīveļļu, katrā iegriezuma vietā ieliek cauraudža šķēlīti, peperoni sloksnīti, iekaisa sieru. Visu pārslaka ar olīveļļu.

3

Ievieto līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep apmēram 30 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...