Vistas gaļas kotletes ar kariju un olīvu pildījumu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • eļļa cepšanai,
  • pustējkarote vai nedaudz mazāk samaltu ķimeņu vai kumina,
  • pāris ēdamkarotes cietes,
  • pusglāze piena,
  • 1–2 ķiploka daiviņas,
  • 500 g samaltas vistas gaļas,
  • 1sīpols,
  • 2 olas,
  • pāris ēdamkarotes miltu,
  • pustējkarote karija,
  • «Santa Maria» piedeva vistas gaļai – pēc garšas,
  • 1 kārba olīvu.

Gatavošana:

1

Sīpolu smalki sagriež, ķiplokus izspiež caur ķiplokspiedi un pievieno maltajai vistas gaļai.

2

Sakuļ olas ar pienu, pievieno gaļai, pieliek arī miltus, cieti, garšvielas un visu ar mikseri samaisa viendabīgā masā.

3

Ar ēdamkaroti liek masu uz pannas sakarsētās taukvielās, katrā kotletē iespiež pāris olīvu un cep no abām pusēm gatavas. Pasniedz siltas ar kartupeļu biezeni vai citām piedevām. Atdzisušas var ēst uz maizes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Gaļas ēdieni