Vistas gaļas tefteļi krējuma mērcē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g vistas maltās gaļas,
  • 1 sīpols,
  • 1 ola,
  • 2−3 ēdamkarotes rīvmaizes,
  • 300 ml skābā krējuma (15%),
  • 5 ēdamkarotes tomātu mērces,
  • 2−3 ēdamkarotes sakapātu diļļu,
  • sāls, pipari,
  • taukvielas apcepšanai.

Gatavošana:

1

Malto gaļu samaisa ar sasmalcinātiem sīpoliem, olu, rīvmaizi, sāli, pipariem. no masas veido apaļus tefteļus un uz pannas taukvielās apcep.

2

Apceptos tefteļus kārto cepamajā traukā.

3

Pārlej krējumu sakuļ ar tomātu mērci un dillēm un pārlej tefteļiem. Liek līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 15 minūtes.

4

Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...