Šī recepte atšķiras ar to, ka pēc cepšanas gaļa no ārpuses ir īpaši sulīga. Pārklāta ar saldu glazūru, tā noteikti garšos bērniem, turklāt nemaz neprasīsies klāt kāda mērce
Nepieciešams:
Uz smalkās rīves apelsīnam norīvē miziņu, bet no mīkstuma izspiež sulu. Visu nelielā bļodā sajauc medu. Pievieno arī sāli.
Vistas kājiņas nedaudz iegriež, lai sagatavotā marināde iekļūst arī iekšpusē. Gaļu ieziež ar marinādi no visām pusēm un liek bļodā. Pāri palikušo marinādi pārlej pāri. Bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz stundu ievilkties.
Uz cepamās plāts izklāj cepampapīru un liek iemarinētās vistas kājiņas. Ja marināde palikusi vēl bļodā, pārlej to pāri gaļai uz pannas. Cep grila režīmā 180 °C temperatūrā tik ilgi, līdz gaļa apcepusies zeltaini brūna no visām pusēm.