Nepieciešams:
Vistas filejas sagriež kumosa lieluma gabaliņos. Mango nomizo un sagriež kubiņos. Sīpolus, nomizo, sasmalcina. Ķiploku daivas nomizo, izspiež caur ķiplokspiedi. Ingvera gabaliņu nomizo, sarīvē.
Lielā pannā sakarsē eļļu, uz vidējas uguns apcep sīpolus, kamēr tie paliek mīksti. Tad pievieno ķiplokus, ingveru un cep vēl minūti. Piemet ķimenes, karija un paprikas pulveri un pacep vēl pāris minūtes. Ja cepot garšvielas sāk piedegt pie pannas, pievieno vēl mazliet eļļas.
Pielej sidru, kokosriekstu pienu un piemet vienu no diviem sagrieztajiem mango. Palielina uguni un uzvāra, tad uguni samazina un visu sautē aptuveni 15 minūtes, mērci ik pa laikam apmaisot. Pannu noņem no pavarda, mērci ielej blenderī, sablendē viendabīgā konsistencē.
Pannā ielej mazliet eļļas, tajā dažas minūtes apcep vistas gaļu, pielej sablendēto mērci, pieliek turku zirņus un rozīnes, uzliek vāku un uz lēnas uguns sutina aptuveni 5–8 minūtes. Tad pievieno otru mango, sāli un piparus pēc garšas un uz lēnas uguns bez vāka pasautē vēl pāris minūtes. Pasniedz ar vārītiem rīsiem un izrotā pētersīļu lapiņām.