Nepieciešams:
Siltajiem salātiem:
Salātu aizdaram:
Vistas gaļu noskalo, nosusina, samaļ gaļasmašīnā, piesit vienu olu, piemet sāli, svaigi maltus piparus un saberztu kumīnu, visu sastrādā viendabīgā masā. No tās izveido plācenīti, kura vidū ieliek nedaudz siera, tad aizspiež ciet malas un izveido kotleti.
Sakuļ abas palikušās olas. Sagatavotās kotletes apviļā rīvmaizē, tad – olās un vēlreiz rīvmaizē un olās. Kotletes cep sakarsētās taukvielās no abām pusēm, līdz tās kļūst zeltainas.
Kuskusu ieber bļodā, pārlej ar verdošu ūdeni, uzliek virsū vāku vai kādu šķīvi un ļauj 10 minūtes uzbriest.
Dārzeņus noskalo. Paprikai izņem sēklotni un pašu sagriež mazos kubiņos, tāpat sasmalcina gurķi, bet sīpolus nomizo un smalki sakapā. arī pētersīļu lapiņas sasmalcina. Pētersīļus noskalo, nosusina un smalki sakapā. Pagatavo aizdaru – citrusaugļu sulā izšķīdina medu vai cukuru un sāli vai pielej sojas mērci, visu sakuļ kopā ar eļļu.
Uzbriedinātajam kuskusam pievieno sasmalcinātos dārzeņus, izmaisa, tad pārlej aizdaru un visu vēlreiz viegli izcilā. Virsū novieto vistas kotletes un pasniedz.