Vistas rulete ar olīvām Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 2−3 vistas filejas,
  • 70 g sarīvēta cietā siera,
  • kārba olīvu bez kauliņiem,
  • 2−3 ēdamkarotes sviesta,
  • 2 ēdamkarotes balzamiko etiķa,
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas,
  • 1 ēdamkarote pesto,
  • sāls un malti melnie pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Olīvām notecina konservu šķidrumu un tad nazi sasmalcina. Vistas filejas plakaniski griež uz pusēm, atstājot nepārgrieztu garāko malu, tad atloka kā grāmatu un izdauza ar gaļas āmuriņu.

2

Ņem pa filejai, katru pārkaisa ar nelielu daudzumu sāls un maltu melno piparu, pārsmērē ar tomātu pastu un pesto, pārkaisa ar sieru un vidū novieto sagrieztās olīvās. Filejas satin ruletēs un nosien ar kulinārijas diegu.

3

Cepamajā traukā izkausē sviestu, ruletes no visām pusēm apcep brūnganas, tad cepamo trauku ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30−40 minūtes, laiku pa laikam aplaistot ar iztecējušo šķidrumu. Ja ruletes sāk palikt pārāk brūnas, cepamo trauku pārklāj ar folijas loksni.

4

Pirms pasniegšanas noņem diegus un sagriež šķēlēs. Var izmantot arī aukstajām uzkodām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Gaļas uzkodas, Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Ziemassvētki

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...