Nepieciešams:
Olīvām notecina konservu šķidrumu un tad nazi sasmalcina. Vistas filejas plakaniski griež uz pusēm, atstājot nepārgrieztu garāko malu, tad atloka kā grāmatu un izdauza ar gaļas āmuriņu.
Ņem pa filejai, katru pārkaisa ar nelielu daudzumu sāls un maltu melno piparu, pārsmērē ar tomātu pastu un pesto, pārkaisa ar sieru un vidū novieto sagrieztās olīvās. Filejas satin ruletēs un nosien ar kulinārijas diegu.
Cepamajā traukā izkausē sviestu, ruletes no visām pusēm apcep brūnganas, tad cepamo trauku ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30−40 minūtes, laiku pa laikam aplaistot ar iztecējušo šķidrumu. Ja ruletes sāk palikt pārāk brūnas, cepamo trauku pārklāj ar folijas loksni.
Pirms pasniegšanas noņem diegus un sagriež šķēlēs. Var izmantot arī aukstajām uzkodām.