Tā ir viegli pagatavojama maltīte, kas jo īpaši garda rudenī, jo dārzeņi ir sulīgi un vēl nav nostāvējušies glabātavās. Savukārt bekons mazina vistas gaļas sausumu.
Nepieciešams:
Mērcei:
Dārzeņus nomazgā, sagriež strēmelēs un tvaicē pusmīkstus.
Vistas filejas izdauza ar gaļas āmuriņu, apsāla, appiparo, uz katras filejas novieto nedaudz dārzeņu un tad visu satin ruletē. Katru vistas ruleti aptin ar bekona šķēli. Ja nepieciešams, sastiprina ar zobu bakstāmo kociņu.
Uz pannas sakarsē taukvielas, tajās ar savienojuma vietu uz leju novieto aptītās ruletes un apcep no visām pusēm. Pēc tam pielej vīnu un buljonu un zem vāka sutina, kamēr gatavs.
Pa to laiku sagatavo mērci – jogurtā iemaisa sinepes un sasmalcinātas pētersīļu lapiņas, ja nepieciešams, piemet sāli.
Gatavās vistas ruletes pasniedz ar jogurta mērci.