Krabju salāti ar gurķiem un dillēm
Nepieciešams:
8–10 krabju nūjiņas,
100 g siera...
Grūbas ir labi pazīstas produkts, bet to izmantošanas iespējas ne visi pietiekami novērtē. Tāpēc piedāvāju latviskus salātus ar nelielu ārzemniecisku piedevu – granātābolu, kas patīkami atspirdzina.
Nepieciešams:
Mērcei:
Bļodā liek gabaliņos sagrieztu vistas fileju, grūbas, sasmalcinātu ābolu un smalki sagrieztu šalotes sīpolu. Pievieno izlobītas granātābola sēklas, sasmalcinātus pētersīļus, kā arī grauzdētus un pēc tam piestā mazliet sasmalcinātus valriekstus.
Sagatavo mērci – nelielā traukā sajauc visas sastāvdaļas un lej klāt salātiem. Visu izmaisa un gatavs! Vēlams atstāt salātus mazliet savilkties, tad būs gardāki.