Cūkgaļas karijs ar dārzeņiem
Nepieciešams:
500 g cūkgaļas filejas,
2–4 kartupeļi,...
Nepieciešams:
Pannā sakarsē taukvielas. Vistas stilbiņus ierīvē ar sāli un pipariem, liek uz pannas un cep 5 minūtes no katras puses, līdz gaļa vidū ir izcepusies. Stilbiņus izņem un noliek malā.
Tajā pašā pannā atlikušajās taukvielās liek ķiplokus un īsu brīdi pasautē, tad piemet timiānu, iejauc sinepes, pielej buljonu un saldo krējumu. Nepārtraukti maisot, karsē dažas minūtes, līdz mērce sabiezē. Iemaisa medu un pēc garšas piemet sāli, piparus.
Mērcē ieliek vistas stilbiņus, pasautē vēl 5−10 minūtes un tad pasniedz ar piedevām pēc izvēles.