Vistas stilbiņi terijaki marinādē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Saldi skābā un sulīgā marinādē gatavoti vistas stilbiņi – kas var būt labāks par šo? Pasniedz ar vārītiem vai tvaicētiem rīsiem, un maltīte būs vairāk nekā izdevusies!

Nepieciešams:

  • rozmarīns,
  • 200 g šampinjonu,
  • 1 kg vistas kājiņu,
  • 180 ml terijaki mērces,
  • 1 sarkanais sīpols,
  • sāls pēc garšas.

 

Gatavošana:

1

Vistas kājiņas liek bļodā, pārlej ar terijaki mērci, samaisa un atstāj ievilkties ledusskapī uz stundu, apsedzot bļodu ar pārtikas plēvi vai foliju.

2

Sēnes nomazgā un sagriež šķēlēs. Nomizo un smalkās strēmelēs sagriež sīpolu.

3

Kad marināde ievilkusies, tad gaļai pievieno sēnes, sīpolu un smalki sakapātu rozmarīnu. Maisa ar rokām, lai visas sastāvdaļas labo sajauktos, tad vistas stilbiņus izkārto uz cepešpannas.

4

Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200°C temperatūrā aptuveni 40 minūtes, līdz tie gatavi.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni