Vistas un šampinjonu tarte Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Pildījumam nepieciešams:

  • 500 g vistas filejas
  • 200 g šampinjonu
  • 1 sīpols
  • 2 olas
  • 100 ml saldā krējuma
  • kaltētu Vidusjūras garšaugu maisījums – pēc garšas,
  • 200 g mocarella siera bumbas
  • nedaudz eļļas cepšanai,
  • sāls un pipari – pēc vajadzības.

Gatavošana:

1

Vistas fileju sagriež strēmelēs. Šampinjonus sasmalcina. Sīpolu nomizo un sagriež mazos gabaliņos.

2

Sakarsē pannu un eļļā apcep vistas filejas strēmeles bālas, tad pievieno sīpolus, šampinjonus un ļauj tiem apcepties.

3

Bļodā saputo olas, iemaisa pienu un garšvielas.

4

Uz apceptās mīklas pamatnes liek vistas fileju ar sēnēm sīpoliem, pārlej ar olu masu. Pārkaisa ar saplucinātu mocarellu.

5

Cep sakarsētā krāsnī 200 °C temperatūrā aptuveni 40 minūtes, līdz pildījums sarecējis un mīklas malas izcepušās zeltaini brūnas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Gaļas uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...