Vistu pusspārniņi ar medu un sinepēm Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Šajā ēdienā apvienojas sāļais un saldais, tas ir vienkārši pagatavojams un garšo patiešām lieliski.

Nepieciešams:

  • 500 g cāļu pusspārniņu,
  • šķipsniņa piparu,
  • šķipsniņa cukura.

Marinādei:

  • 3 ēdamkarotes augu eļļas,
  • 3 ēdamkarotes šķidra medus,
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces,
  • 1 ēdamkarote maigu sinepju.

Pasniegšanai:

  • kečups,
  • sasmalcināts čili pipars – pēc vēlēšanās.

Gatavošana:

1

Sajauc marinādi, pārlej cāļu pusspārniņiem, iemasē to gaļā. Trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un uz 1–2 stundām ievieto ledusskapī.

2

Cepamajā plātī ieklāj cepamo papīru, uz tā novieto pusspārniņus ar visu marinādi ievieto līdz 200–220 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. Pēc 10–12 minūtēm pusspārniņus apgriež uz otru pusi, pārkaisa ar cukuru un pipariem un cep vēl 10 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Gaļas uzkodas, Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...