Vistu stilbiņi jogurta un garšvielu marinādē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg vistu stilbiņu.

Marinādei:

  • 200 ml bezpiedevu jogurta,
  • 2 ēdamkarotes citronu sula,
  • 1−2 sakapātas ķiploka daivas,
  • 1 ēdamkarote ar kaudzi sarīvētas ingvera saknes,
  • 1 ēdamkarote indiešu garšvielu «Garam masala»,
  • 1−2 tējkarotes kurkumas,
  • 1 tējkarote čili piparu,
  • 1 tējkarote maltu melno piparu,
  • sāls pēc garšas,
  • nedaudz eļļas.

Gatavošana:

1

Jogurtā iemaisa sakapātās ķiploku daivas, ingvera sakni, «Garam masalu», kurkumu, čili un melnos piparus, tad to pārlej vistu stilbiņiem un iemasē gaļā. Trauku pārklāj ar pārtikas plēvi vai vāku un ievieto ledusskapī uz 4−6 stundām (var arī uz nakti).

2

Stilbiņus kārto uz restītēm cepeškrāsnī, apakšā novietojot cepamo plāti (tajā var ieklāt cepamo papīru), pārkaisa ar sāli, uzšļaksta nedaudz eļļas un cep 200 °C temperatūrā apmēram 50 minūtes (no gatava stilbiņa, iedurot ar zobu bakstāmo, izdalās bezkrāsaina sula).

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Marinējam gaļu

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...