Zaļo zirnīšu pesto Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 glāze zaļo zirnīšu,
  • 3/4 glāzes bazilika,
  • 1/4 glāzes rīvēta parmezāna,
  • 1/4 glāzes sasmalcinātu valriekstu,
  • 2 ķiploka daiviņas,
  • 5 ēdamkarotes olīveļļas,
  • sāls un pipari – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Zirnīšus novāra un pēc tam notecina sietā. Visas pesto sastāvdaļas – zirnīšus, baziliku, sieru, valriekstus notīrītas ķiploka daiviņas, olīveļļu un sāli, piparus liek blenderī un sastrādā viendabīgā masā.

2

Pesto pasniedz pie vārītiem makaroniem ar ceptu šķiņķi.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Pamatēdieni, Makaroni

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...