Zaļo zirnīšu pesto Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 glāze zaļo zirnīšu,
  • 3/4 glāzes bazilika,
  • 1/4 glāzes rīvēta parmezāna,
  • 1/4 glāzes sasmalcinātu valriekstu,
  • 2 ķiploka daiviņas,
  • 5 ēdamkarotes olīveļļas,
  • sāls un pipari – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Zirnīšus novāra un pēc tam notecina sietā. Visas pesto sastāvdaļas – zirnīšus, baziliku, sieru, valriekstus notīrītas ķiploka daiviņas, olīveļļu un sāli, piparus liek blenderī un sastrādā viendabīgā masā.

2

Pesto pasniedz pie vārītiem makaroniem ar ceptu šķiņķi.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Pamatēdieni, Makaroni