Zivju kotletes ar sinepju mērci Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Ierastās cūkgaļas vietā vasarā noteikti jāpagatavo zivju kotletes. Šis var būt labs veids, gan lai dažādotu ēdienkarti ar viegli pagatavojamu maltīti, gan arī baudītu vērtīgās zivis.

Nepieciešams:

  • 500 g maltas līdakas gaļas,
  • 1 sīpols,
  • 1 ola,
  • 3 ēdamkarotes skābā krējuma,
  • 2 ēdamkarotes rīvmaizes (vai smalki rīvēts, svaigs kartupelis),
  • sāls pēc garšas
  • rīvmaize apviļāšanai.

Mērcei:

  • skābais krējums,
  • majonēze,
  • graudu sinepes.

Gatavošana:

1

Bļodā liek malto zivs gaļu, smalki sakapātu sīpolu, sāli, olu, krējumu, rīvmaizi un rūpīgi samaisa, lai visas sastāvdaļas viendabīgi sajaucas. Ja masa šķiet par šķidru, var pievienot vēl rīvmaizi, miltus vai svaigus kartupeļus – tas palīdzēs masu saturēt kopā.

2

No masas veido kotletes un no visām pusēm apviļā rīvmaizē.

3

Pannā sakarsētā eļļā cep kotletes – no abām pusēm zeltainas.

4

Pagatavo mērci, sajaucot visas sastāvdaļas.

5

Zivju kotletes pasniedz ar sinepju mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...