Zivju pirkstiņi rīvmaizē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • sāls un svaigi malti pipari,
  • 1–2 ēdamkarotes smalki sakapātu diļļu,
  • 1 ēdamkarote sviesta,
  • 100 g baltmaizes,
  • 1 ola,
  • 400 g maltas zivju gaļas,
  • 1 neliels sīpols,
  • 0,5 glāzes rīvmaizes,
  • 250 ml piena,
  • 1–2 ēdamkarotes smalki sakapātu pētersīļu,
  • taukvielas cepšanai.

Gatavošana:

1

No maizes nogriež garoziņas, mīkstumu iemērc pienā, ļauj izmirkt, tad lieko šķidrumu nospiež un sajauc ar maltajām zivīm.

2

Sīpolu smalki sakapā, sajauc ar zaļumiem un apcep sviestā – kādas 3 minūtes. Mazliet padzesēt, tad samaisa ar malto gaļu, olām, sāli un pipariem. No gatavās masas veido pirkstiņus un tos apviļā rīvmaizē.

3

Pannā uzkarsē taukvielas un tajās apcep pirkstiņus – 4 minūtes no katras puses. Tad uzliek vāku, samazina liesmu un cep vēl 3 minūtes. Pasniedz tūlīt – siltus ar kartupeļiem un krējumu vai mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni