
Ar aprikozēm sautēta putnu gaļas fileja 
Ārkārtīgi vienkārši gatavojams ēdiens, bet rezultāts ir...
Nepieciešams:
Rīsus izvāra līdz pusei gatavus, nokāš, sajauc ar pusi no siera daudzuma, sadala divās daļās. Atsevišķi novāra olas, atdzesē nomizo.
Zivju filejas sadala gabaliņos, apkaisa ar garšvielām un sāli. Olas sasmalcina vai sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
Cepamajā traukā apakšā liek rīsus, tad – zivju filejas gabaliņus, virsū – otru daļu rīsu. Visu pārkaisa ar sasmalcinātu olu. Balto mērci vai tomātu sulu samaisa ar saldo krējumu, pārlej pāri sacepumam, pārkaisa ar atlikušo sieru.
Liek cepeškrāsnī, kura sasildīta līdz 190°C temperatūrai, un cep 25 minūtes. Pēc tam ļauj 10 minūtes pastāvēt.