Zivs ar dārzeņiem cepamajā maisā Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • zivju fileja pēc izvēles,
  • 2−3 sīpoli,
  • 2−3 burkāni,
  • sāls un malti pipari – pēc garšas,
  • 1 ēdamkarote olīveļļas.

Gatavošana:

1

Fileju, ja vajadzīgs, attīra no asakām, nosusina un ierīvē ar sāli un pipariem.

2

Sīpolus nomizo un sagriež ripās. Burkānus nomizo un sagriež šķēlēs.

3

Pannā sakarsētā eļļā un apcep burkānus zeltaini brūnus.

4

Cepamajā maisā apakšā liek daļu burkānu, virsū novieto daļu sīpolu un tad − zivs fileju. Virsū izkārto atlikušos burkānus, sīpolus.

5

Maisu aizsien, novieto cepamajā traukā, liek līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni pusstundu, līdz zivs ir gatava.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...