
Briseles kāposti ar baltajām pupiņām un sinepju mērci 
Nepieciešams:
0,5 kg Briseles kāpostu galviņu,
1...
Nepieciešams:
Zivi sadala mazos gabaliņos, pārkaisa ar sāli, uzpilina citrona sulu. Rozīnes noskalo un atstāj. Mandeles sasmalcina ar nazi vai piestā. Smalki sagriež sīpolus. Ābolu nomizo, sagriež kubiņos, pārslaka ar citrona sulu.
Uz pannas liek pusi no paredzētā sviesta un nedaudz pakarsē, lai no tā iztvaicētu lieto mitrumu. Tad piekaisa miltus un maisot tos izkarsē. Kuļot pievieno karstu pienu, nedaudz pakarsē un ņem nost no pavarda.
Katliņā ieliek otru pusi sviesta, ieber sīpolus, ābolus un apcep 3 minūtes. Tad ieliek zivi, uzkaisa karija pulveri, pieber rozīnes, mandeles, pielej mērci no pannas un visu sautē apmēram 10 minūtes, līdz zivs gatava.