Zivs karija mērcē ar zaļumiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g zivs filejas,
  • 2 sīpoli,
  • 2−3 ķiploka daiviņas,
  • kārba konservētu sasmalcinātu tomātu,
  • 50 ml baltvīna,
  • 2 ēdamkarotes karija pastas,
  • 1 ēdamkarote olīveļļas,
  • pa 1 ēdamkarotei sakapātu pētersīļu un lociņu,
  • 1 sasmalcināts čili pipars,
  • sāls, pipari.

Gatavošana:

1

Sīpolus sasmalcina un apcep eļļā uz pannas mīkstus. Iemaisa karija pastu, sāli un sautē kādu minūti.

2

Pievieno tomātus, caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus un vīnu. Vāra uz lēnas uguns piecas minūtes.

3

Mērcē ievieto gabaliņos sagrieztu zivi un sautē 6−8 minūtes. Iemaisa zaļumus, un čili.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...