Nepieciešams:
Kuskusu pārlej ar verdošu ūdeni attiecībā 1:1, trauku pārklāj ar folijas gabaliņu vai kādu vāciņu un atstāj, lai 5 minūtes uzbriest.
Paprikām nogriež augšdaļu un izņem sēklotni, tad tās ievieto cepamajā traukā. Daļu ķirštomātiņu sagriež kubiņos un noliek sānis.
Burkānu nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, sēnēm izlauž kātiņus un tos sasmalcina atsevišķi no cepurītēm.
Pannā vispirms apcep burkānu, tad pievieno sēņu kātiņus, apmaisa un pacep 2–3 minūtes. Sasmalcinātās sēņu cepurītes pievieno vēlāk, jo tās izcepas ātrāk par kātiņiem, un pacep vēl kādu brīdi.
Ar dakšiņu iejauc kuskusa masā nedaudz sviesta, tad pieliek klāt burkānus ar sēnēm un sagrieztajiem tomātiem, sāli pēc garšas, labi izmaisa un pilda paprikās. Virsū novieto nogrieztos papriku galiņus.
Cep cepeškrāsnī 180 °C temperatūra 15–20 minūtes – tā, lai paprikas nebūtu pārceptas un saglabātu sulīgumu. Pasniedz ar zaļumiem un ķirštomātiņiem.