Ātrais kabaču sacepums ar parmezānu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 2 nelieli kabači
  • 2–3 olas
  • 150 g sarīvēta parmezāna siera
  • 100 g rīvmaizes
  • svaigi malti melnie pipari – pēc garšas,
  • šķipsna ķiploku pulvera,
  • sāls – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Kabačus nomizo un sarīvē. Pievieno sieru, rīvmaizi, ķiploku pulveri, sāli, piparus un samaisa. Olas sakuļ un pārlej kabaču masai, visu kārtīgi sajauc.

2

Cepamtraukā ieklāj cepamo papīru vai to ietauko ar sviestu, liek iekšā kabaču masu, izlīdzina un cep līdz 180–190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30–40

3

Gatavu sacepumu nedaudz atdzesē, sagriež un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Veģetāri

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...