Aukstā zupa ar kefīru un dārzeņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 ml kefīra,
  • 1 biete,
  • 1 kartupelis,
  • 1 gurķis,
  • 4–5 redīsi,
  • 30 g diļļu un/vai lociņu,
  • 2 olas,
  • sāls u.c. garšvielas pēc izvēles.

Gatavošana:

1

Novāra bieti, kartupeli un olas, atdzesē, nomizo. Bieti un kartupeli sagriež vienādos nelielos kubiņos vai salmiņos. Redīsus un gurķi noskalo un sagriež tāpat. Olas pārgriež uz pusēm vai četrās daļās. Dilles un lociņus nomazgā, nožāvē un sasmalcina.

2

Visu, izņemot olas, ber bļodā, pielej kefīru, piemet sāli pēc garšas un citas garšvielas pēc izvēles, apmaisa un uz 20–30 minūtēm ievieto atdzist ledusskapī.

3

Pasniedz, ievietojot katrā šķīvī pusi vai pāris ceturtdaļas olu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Zupas, Aukstās, Līgo svētki

Ķirbju zupa

Nepieciešams: 1 kg ķirbja, sviests, baltvīns, ķiploki,...