Tom Kha zupa ar garnelēm Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 400 g tīrītu garneļu,
  • 300 g šampinjonu,
  • 1 sīpols,
  • 1 mazs čili pipars,
  • 2 ķiploku daiviņas,
  • 2 glāzes ūdens,
  • 1 kārba krēmveida kokosriekstu piena,
  • 2 ēdamkarotes citronu sulas,
  • 1 ēdamkarote zivju mērces,
  • 1 paciņa «Santa Maria» Āzijas garšvielu Tom Kha zupai,
  • nedaudz olīveļļas,
  • zaļumi pasniegšanai.

Gatavošana:

1

Sīpolu un ķiploku daivas nomizo, sasmalcina. Čili piparu malki sagriež – ja vēlas mazāk asu, tad griešanas procesā izņem sēklas. Sēnes notīra, sagriež.

2

Katlā sakarsē olīveļļu un apcep sīpolus, ķiplokus un čili. Kad sīpoli mīksti, pievieno sēnes un arī apcep. Iemaisa Tom Kha garšvielu un brīdi pakarsē. Pievieno garneles, ūdeni, kokosriekstu pienu un uzvāra. Tad iemaisa laima sulu un zivju mērci.

3

Zupu pasniedz, pārkaisot ar zaļumiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Zupas, Zivju un jūras produktu