Minestrone ar čilli piparu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1,5 l gaļas vai dārzeņu buljona,
  • 150 g zaļo zirnīšu,
  • 100 g zaļo pākšu pupiņu,
  • puse kārbas konservētu balto pupiņu,
  • 3 burkāni,
  • 2 tomāti,
  • 1 cukīni,
  • 1 fenhelis,
  • puse čili pipara,
  • kaltēti garšaugi – pēc izvēles,
  • sāls un pipari – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Burkānus un fenheļa sakni nomizo, sagriež kubiņos, liek katlā, aplej ar pusi buljona, uzvāra un pēc tam vāra 5 minūtes.

2

Tad pievieno zirnīšus, mazākos gabalos sagrieztas pākšu pupiņas, sasmalcinātus tomātus un cukīni, smalki sakapātu čili. Pārlej ar atlikušo buljonu.

3

Kad zupa sāk vārīties, pievieno garšvielas un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Īsi pirms vārīšanas beigām pievieno no konservējamā šķidruma notecinātas baltās pupiņas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Zupas, Dārzeņu zupas

Ķirbju zupa

Nepieciešams: 1 kg ķirbja, sviests, baltvīns, ķiploki,...