Laša zupa ar kokosriekstu pienu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 3–4 laša filejas gabaliņi,
  • 600 g kartupeļu,
  • 200 g burkānu,
  • 150 g konservētas kukurūzas,
  • 1–2 sakapāti sīpoli,
  • 2–3 sakapātas ķiploka daiviņas,
  • 800 ml dārzeņu buljona,
  • 1 kārba (400 ml) kokosriekstu piena,
  • 3–4 ēdamkarotes olīveļļas,
  • nedaudz austeru mērces,
  • 1 ēdamkarote citronu sulas,
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas,
  • nedaudz pētersīļu lapiņu pasniegšanai.

Gatavošana:

1

Saknes nomizo, kartupeļus un burkānus sagriež gabaliņos, sīpolus un ķiploka daivas sasmalcina. No kukurūzu notecina konservu šķidrumu. Lasi sagriež nelielos gabaliņos.

2

Katlā sakarsē eļļu, apcep sīpolus. Pievieno kartupeļus, burkānus un pāris minūtes apcep. Pielej buljonu un vāra aptuveni 15 minūtes. Piemet sāli un piparus, izmaisa. Pieliek lasi, kukurūzu, ķiplokus, kokosriekstu pienu un uz lēnas uguns vāra vēl 5–8 minūtes. Iemaisa citronu sulu un nedaudz austeru mērces.

3

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Zupas, Zivju un jūras produktu